Koor Markant logo

September feest

September feest

Optreden1

Optreden1

Optreden2

Optreden2

Koor buiten

Koor buiten

Optreden3

Optreden3

Optreden1

Optreden1

Optreden2

Optreden2

September feest

September feest

Koor buiten

Koor buiten

Optreden3

Optreden3

Optreden in Emst

Markant optreden op 17 januari  2014 in Emst. 

De jubileumshow "Frappant Markant"die we 4 keer in november 2013 hadden opgevoerd, mochten we in Emst nog een keer dunnetjes overdoen. Er werd besloten om met het hele koor per bus richting Emst af te reizen. Om 15.00 uur vertrek vanaf de Willibrordusschool, onze oefenlocatie. Het ruim onderin de bus werd helemaal volgestouwd. Het (extra) podium, de muziekinstrumenten en niet te vergeten de koffers en tassen met alle kleding van de koorleden. Het leek wel of we twee weken op vakantie gingen.....
Onze buschauffeur, zeg maar Ben, bracht ons,na enige stoeprandjes te hebben meegepikt veilig naar Emst. De sfeer zat er goed in en met het uur stonden we in Emst voor de Hezebrink. Een accommodatie met veel mogelijkheden, niet groot maar het zag er gezellig uit. De gymzaal was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een klein theater. Nadat alles was opgebouwd door de mannen en enkele vrouwen,konden we inzingen. Het geluid en licht werd geregeld door een jongen die het goed in de smiezen had. De solo's nog even oefenen en ook dat ging goed. Nu ging het gerucht dat er niet veel kaarten waren verkocht, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een lekker kopje soep en een broodje werd het tijd om ons klaar te maken voor het optreden. Klokslag 20.00 uur doek open en zowaar, er zaten meer mensen dan gedacht. Toch leuk.
De uitvoering liep lekker gesmeerd en ontspannen en het publiek was reuze enthousiast. En daar doe je het dan toch maar voor. Na afloop met z'n allen nog een drankje en een hapje en zo gingen we tegen twaalven weer richting Ruurlo. Op de terugweg gingen ook nog de nodige versnaperingen door de bus en werd er menig lied ingezet.......Rond 01.00 uur waren we weer bij de Willibrordusschool. Alles uitpakken, opruimen en huiswaarts. Het was weer als vanouds, een "Markant" uitje !

José Tesselaar

Laat een reactie achter

terug naar boven