Koor Markant logo

September feest

September feest

Optreden1

Optreden1

Optreden2

Optreden2

Koor buiten

Koor buiten

Optreden3

Optreden3

Optreden1

Optreden1

Optreden2

Optreden2

September feest

September feest

Koor buiten

Koor buiten

Optreden3

Optreden3

190929 Kerkdienst Willibrordus kerk

'Als het leven soms pijn doet'

Een meditatieve viering met veel muziek van koor Markant in de Willibrorduskerk in Ruurlo

Zondagochtend 29 september 2019 om 10 uur 'om samen de pijn te verlichten'

Het overkomt je, je kiest er niet voor. Iedereen heeft momenten in het leven dat 'het leven soms pijn doet'. Je gezondheid laat je in de steek, je verliest een dierbare. Relaties lopen niet langer zoals je zou willen. Het leven is niet maakbaar, ook jou kan iets overkomen, waarvoor je niet gekozen hebt.

Soms helpt vertellen, samen zijn of wandelen. Of een troostend woord, een mooi verhaal, een lied of muziek waarbij al je tranen proberen tegelijk over je wangen te stromen. Het mag allemaal en het kan allemaal, het is goed en het is fijn om je zorgen, je verdriet en je onmacht te delen, te merken dat anderen jouw pijn zien en er ook voor jou willen zijn.

In de viering van 29 september willen wij iedereen een beetje troost en steun bieden door samen, voor jezelf en je dierbaren, te luisteren, te zingen, kaarsen aan te steken en stil te staan bij de pijn die iedereen in het leven ervaart.

Iedereen is van harte welkom, voor jezelf, voor een ander, samen en alleen. Steek de kaars aan die wij je geven en neem hem na afloop samen met de troost mee naar huis. Het wordt een viering vol licht, liefdevolle gedachten, meditatieve en troostende liederen. Na afloop is er natuurlijk voor iedereen koffie, thee, of een glaasje water.

Voorgangster Margriet te Morsche

Zang koor (en combo) Markant o.l.v. Yvon Taken

Aanvullende informatie

  • Datum: zondag, 29 september 2019
  • Locatie: Willibrorduskerk Ruurlo

Laat een reactie achter

terug naar boven